Sposób przygotowania

Kalafior gotujemy w osolonej wodzie, a następnie studzimy. Dzielimy na małe różyczki. Jajka roztrzepujemy z solą i pieprzem. Do jajek dodajemy drobno starty żółty ser i mieszamy. Kalafior panierujemy w mące, w jajkach i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na złoty kolor.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    mniam mniam! kalafior zawsze pyszny, chociaż dla mnie najlepszy z bułką tartą na masełku :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    a ja za kalafiorem nie przepadam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo lubie kalafiora,ta wersja jest smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł na kalafior
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    jeszcze tak nie jadłam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne jedzonko
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !