Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Cebulę i czosnek posiekać, boczek pokroić w kosteczkę. Brokuł podzielić na różyczki, sparzyć je wrzątkiem i schłodzić w zimnej wodzie. Makaron smażyć na maśle przez ok. 3-4 minuty. Na drugiej patelni zeszklić cebulę i czosnek, dodać boczek i brokuł. Połączyć z makaronem i posypać danie parmezanem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajny obiadek. Napewno się skuszę :).
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !