Sposób przygotowania

Mięsko nacieramy solą i obsmażamy na oleju , dodajemy pokrojoną cebulę , pora , zalewamy winem i ok 1 L wody , dodajemy reszte przypraw i dusimy ok 1h , na koniec zagęszczamy albo gotowym sosem z torebki albo tradycyjnie mąką i smietaną :)Ja podałam z ziemnaczanymi kuleczkami i sałatką z kiszonej kapusty .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Mniam, pychota. W sam raz na niedzielny obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    aż ślinka cieknie
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    klasyczne połączenie a jaki smak ? uwielbiam w zimne dni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    mmm pyszne danie
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a teraz kapusta kiszona to skarbnica witamin ;) więc pasuje idealnie do takich dań

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !