Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki kanapkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka paryska 1 sztuka
masło
ser żółty kilka plasterków
szynka kilka plasterków
oliwki zielone 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki kanapkowe

Bułkę paryską kroimy skośnie. Każdą kromkę przekrawamy jeszcze na pół. Smarujemy masłem. Ser żółty i szynkę kroimy na kawałki szerokości kromek bułki paryskiej. Na każdy kawałek bułki paryskiej kładziemy kawałek szynki, sera. Na wierzch kładziemy oliwkę. W każdą porcję wbijamy wykałaczkę. Układamy na talerzu. Możemy dodatkowo talerz wyłożyć sałatą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak