Sposób przygotowania

Wymieszać miękkie masło z cukrem i mlekiem w proszku. Podzielić na pół. Dodać do połowy masy skórkę otartą z cytryny (tylko żółte) i łyżkę soku cytrynowego. Dobrze wymieszać. Z drugą połową maślanej masy wymieszać kakao i rum. Toczyć z masy malutkie kuleczki. Czekoladowe obtoczyć w posypce czekoladowej. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    coś słodkiego i z rumem, super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    szybkie kuleczki -to coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !