Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi z jajkiem lanym i masłem klarowanym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaka: 3 szt
szparagi białe 500 gram
masło do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi z jajkiem lanym i masłem klarowanym

Szparagi obieramy i gotujemy około 20 minut , następnie rozbijamy jajko nad gotującą się wodą i gotujemy je około 30-40 sekund, na koniec klarujemy masło do polania szparagów i jajeczka , efekt widoczny na zdjęciu

Życzę smacznego!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 29.06.2012 11:18
fajne :)
treonina 20.06.2012 17:02
to ciekawy przepis :-) za szparagami nie przepadam ale możę po prostu nie wiem jak je dobrze przyrządzić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak