Sposób przygotowania

Biszkopt przekroiłam na pół. Malibu zmieszałam zmleczkiem kokosowym i dolałam zwykłego mleka (tak by łącznie wyszło tyle płynu ile jest napisane na opakowaniach kremu), wsypałam kremy karpatkowe i zmiksowałam. Gdy krem był sztywny, wyłożyłam na 1 część biszkopta i przełożyłam drugą. Na to kolejna porcja kremu. Wiórki kokosowe podsmażyłam na rumiano na suchej patelni i posypałam ciasto.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    mniam mniam, pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !