Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZEŃ WIEPRZOWA W CIEMNYM SOSIE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos do pieczeni (ciemny)
kostka rosołowa 3 szt
wieprzowina 1 kg
ząbek czosnku 3 szt
tymianek 1 peczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZEŃ WIEPRZOWA W CIEMNYM SOSIE

Mięso wieprzowe natrzyj solą. Następnie pieprzem i czosnkiem. Kostkę rozpuść w szklance wody. Mięso przełóż do formy i polej bulionem. Piecz godzinę. Mięso wyjmij. Sos z mięsa przecedź i zrób sos ciemny. Podawaj mięso [polane sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak