Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

torcik z masą bananową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopt 2 sztuki
budyń bananowy 1 opakowanie
śmietana 30% 250 ml
brzoskwinie 4 sztuki
biała czekolada do smaku
banan 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: torcik z masą bananową

Biszkopty delikatnie namoczyć alkoholem lub naparem z herbaty miętowej. Budyń przygotować wg przepisu. Do ostudzonego budyniu dodać pokrojone banany i brzoskwinie. Gotową masą przełożyć biszkopt. Śmietankę ubić i udekorować nią ciasto. Posypać białą czekoladą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria2911 20.06.2012 13:32
super
Rafał10 20.06.2012 13:30
ale ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak