Sposób przygotowania

W 2 litrach wody gotujemy obrane warzywa i mieso z kurczaka ok 40 minut. nastepnie wyjmujemy warzywa , marchewke mozna zetrzeć na tartce i dodac do zupy. Pieczarki myjemy kroimy cienkie półplasterki i doprawione dusimy do miekości dodajemy do rosołu gotujemy 10 minut.kurczaka wyjmujemy i dzielimy na mniejsze kawalki , dodajemy do zupy. Śmietane hartujemy dodajemy do zupy. Zupę doprawiamy do smku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale bym zjadła
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    Też taką robię bardzo smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    SMACZNA
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super zupka na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !