Sposób przygotowania

Imbir obrać i utrzeć - wycisnąć sam sok.
Posiekać drobniutko papryczkę chili.
Ogórka umyć i pociąć na cieniutkie wstążeczki za pomocą obieraka do warzyw.
Posiekać zieleninę.
Limonkę wyszorować, osuszyć, otrzeć skórkę i wycisnąć sok.
Składniki dresingu połączyć.
Doprawić do smaku.
Ogórka ułożyć na półmisku, posypać posiekaną zieleniną i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    czyta się pysznie - spróbuję
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności!;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pychotka muszę sprubować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !