Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Białka z cukrem pudrem ubić na sztywną pianę. Następnie wsypać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, aromat i ostudzone masło. delikatnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej tortownicy. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 175 stopni około 20-25 minut. Ostudzone przekroić wzdłuż na 2 placki. 1 galaretkę rozpuścić w 450 ml wrzącej wody, odłożyć do lodówki do stężenia


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Wygląda bardzo smacznie :)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    biore sie do roboty , pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pyszne ciasto. Przygotowuję podobne. Jeśli chodzi o mus truskawkowy to w sezonie miksuję truskawki z cukrem, przekładam do pojemników lub woreczków foliowych, zamrażam i zimą wykorzystuję do ciast i deserów - pycha.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacja
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    chelsi

    wygląda przeapetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    bajeczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Też robię podobne, chłopacy się nim zajadają;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !