Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na dwa blaty. Układamy je w blaszkach i pieczemy przez około 15 minut na lekko złoty kolor. Budyń gotujemy na mleku i odstawiamy do przestudzenia. Margarynę miksujemy z cukrem pudrem i dodajemy po łyżce zimnego budyniu. Masą przekładamy dwa placki ciasta francuskiego. Przechowujemy w lodówce.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    szybkie i dobre ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    ;pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adagio

    zrobiłam i polecam ... proste i pyszne ala napoleonek ;)
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    takie ciasto to coś w sam raz dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !