Sposób przygotowania

Pesto mieszamy z serkiem mascarpone.Rozbite mięso doprawiamy do smaku solą i pieprzem,oraz smarujemy kremem z pesto.Do środka wkładamy kawałeczki mozzarelli(ja użyłam miniaturowych kuleczek). Zwijamy mięso po bokach i rolujemy.Z papieru wycinamy podłużne pasy i układamy na nich zwinięte roladki.Zwijamy całość w "cukierek".

Zapiekamy ok 40 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak dla mnie rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    łatwe i smaczne a dla mnie takie argumenty są bardzo wazne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !