Sposób przygotowania

Truskawki umyć, osuszyć, usunąć szypułki, zmiksować. Galaretkę rozpuścić 1/2 szkl gorącej wody, ostudzić. Mleko ubić, połączyć z truskawkami i tężejąca galaretką, wyłożyć do pucharków, odłożyć do lodówki do stężenia. Na zimną galaretkę ułożyć po gałce lodów, polać sosem tiramisu, ozdobić listkiem mięty i posypać utartą biała czekoladą, od razu podawać.

Komentarze

  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mmm świetny pomysł na deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    smaczny;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Świetne pucharki
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !