Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do mięsa mielonego (można dać np. szynkę lub łopatkę) dodać jajko, pieprz, czosnek granulowany, curry, pokrojoną w kostkę cebulę i przyprawę w płynie. Wszystko dokładnie wymieszać.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo pomysłowe
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pięknie podana, zdrowa potrawa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny pomysł. Prawie jak gołąbki w botwince. Jak widać botwinka to nie tylko barszcz czy chłodnik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    za niecałe pół roku wypróbuję ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !