Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Botwinkę po umyciu drobniutko siekamy, małe buraczki obieramy i trzemy na tarce. Wszystko zalewamy bulionem, dodajemy sok z cytryny. Mieszamy i gotujemy na małym ogniu ok. 15-20 minut aż botwinka będzie miękka. Zostawiamy do ostygnięcia.
Jajka gotujemy na twardo, jak ostygną- obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki po obraniu kroimy w ćwierćplasterki, rzodkiewkę kroimy w półplasterki, koperek i szczypiorek drobno siekamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smak lata :) Wygląda wspaniale i tak na pewno smakuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Uwielbiam! Już się nie mogę go doczekać;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !