Sposób przygotowania

Serca wieprzowe myjemy odcinamy żyły , osuszamy , kroimy w małe kawałki . Serca podsmażamy na oleju dodajemy kucharka , podlewamy wodą i dusimy na wolnym ogniu około 15- 20 minut . dodajemy chili i cebulkę i paprykę słodka . Gdy zmiękną zagęszczamy sos woda z mąką i zagotowujemy podajemy z ziemniakami . Ważne by sos był dobrze doprawiony .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    moja babcia często robi :) POLECAM !
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    Sos fajny ale za podróżami nie przepadam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wyśmienite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny obiadek
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smacznie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !