Sposób przygotowania

Umytym szparagom odciąć końcówki i pokroić. Cebulkę posiekać. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulkę, dodać szparagi, smażyć razem przez chwilę. Podlać bulionem, gotować do miękkości. Zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać ze śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    szparagowego nigdy nie jadłam, musi być pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jak dla mnie rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne danie !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    jestem ciekawa jak smakuje taki sosik nigdy nie miałam okazji spróbować:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    musi być pyszny
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jadłam, bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawy
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny kremik
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    moja ulubiona
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno bardzo smaczny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !