Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem szparagowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Zielone szparagi 1 pęczek
bulion warzywny 5 szklanek
cebula 1 sztuka
masło 1 łyżka
sól do smaku
śmietana 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Krem szparagowy

Umytym szparagom odciąć końcówki i pokroić. Cebulkę posiekać. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulkę, dodać szparagi, smażyć razem przez chwilę. Podlać bulionem, gotować do miękkości. Zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać ze śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 18.12.2013 01:19
na pewno bardzo smaczny:)
gosia56 14.11.2013 09:05
moja ulubiona
adelajda 08.08.2013 20:32
smaczny kremik
traktorek 06.12.2012 15:46
ciekawy
Ewelina38 27.07.2012 09:05
jadłam, bardzo smaczny
mela25 27.07.2012 00:02
musi być pyszny
mela25 27.07.2012 00:02
musi być pyszny
mirosława4 16.07.2012 17:27
jestem ciekawa jak smakuje taki sosik nigdy nie miałam okazji spróbować:)
Ada-Gaba 16.07.2012 12:58
pyszne danie
Wacław 11.07.2012 12:06
fajne danie !
Seba 02.07.2012 10:19
pycha
Motorek 30.06.2012 23:23
extra
IKrakowianka 29.06.2012 23:48
bardzo smaczny
berys18 28.06.2012 12:23
ale pyszności
olkaaa 28.06.2012 08:39
jak dla mnie rewelacja
Grazyna0211 25.06.2012 15:03
smaczny
ankaryba 22.06.2012 11:10
smaczny :-)
Rafał10 20.06.2012 10:37
szparagowego nigdy nie jadłam, musi być pyszny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak