Sposób przygotowania

Marchew, pietruszkę i cebulę pokroić, przesmażyć w garnku na maśle. Zalać je 1,5 litra wody, posolić i gotować ok. 25 minut. Po tym czasie dodać różyczki brokuła i gotować je do miękkości ( nie za długo bo stracą kolor). Zmiksować całość. Zagotować zupę jeszcze raz, dodać śmietanę, sól, pieprz i szczyptę cukru. Zupę podawać posypaną posiekanymi jajkami ugotowanymi na twardo.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamciu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !