Sposób przygotowania

Jaja roztrzepujemy z solą, pieprzem i przyprawą do grilla. Parówki kroimy w talarki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy na złoty kolor cebulę. Następnie dodajemy parówki i podsmażamy z cebulą. Potem wlewamy jajka i smażymy około 5-6minut ciągle mieszają. Pomidory i ogórki dokładnie myjemy, ogórki obieramy i kroimy warzywa w kostkę. Wykładamy jajecznicę na talerz a na wierzch posypujemy pomidorkiem i ogórkiem. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rzeczywiście kolorowa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Klausia

    typowo wiosenne kolory :) fajne :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mm smaczna;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !