Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 główka
marchew 2 szt
cebula 1 szt
papryka czerwona 1 szt
oliwa 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapustą

Kapustę oczyszczamy, szatkujemy. Marchewki obieramy, myjemy pod bieżącą wodą, a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w paski. Cebulę obieramy, kroimy w piórka. Następnie wszystkie warzywa łączymy ze sobą, polewamy oliwą, solimy oraz pieprzymy do smaku, całośc dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak