Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.
2 ząbki czosnku podsmażamy na głębokiej patelni z odrobiną oleju, następnie dodajemy oczyszczony, opłukamy i pokrojony szpinak i dusimy do miękkości.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam szpinak;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    proste a jakie smaczne;)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    lubię szpinak mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super ! Z fetą jeszcze nie robiłam, zazwyczaj dodawałam ser pleśniowy... muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Bardzo lubię szpinak a to danie wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    lubię szpinak;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !