Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy lekko cebulkę. Następnie dodajemy ketchup, pieprz, cukier, paprykę ostrą i zioła prowansalskie. Całość mieszamy i podsmażamy. Pozostawiamy do ostygnięcia.Płaty śledziowe kroimy na nie duże kawałki. dodajemy ocet i w occie pozostawiamy na 15 minut. Następnie dodajemy cebulę z ketchupem i wszystko dokładnie mieszamy. Schładzamy około pół godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    uwielbiam śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !