Sposób przygotowania

Mortadelę kroimy w plastry. Z mleka, mąki, jajka i przypraw robimy ciasto, w miarę gęste. Plastry mortadeli moczymy w cieście i smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor.
Bardzo dobrze sprawdza się jako ala "kotlet" do obiadu.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    prosto ale smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ja nie przepadam za nią, ale mój mąż wprost ją uwielbia!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    raz na jakis czas też robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    też takie robię;) mniammm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny pomysł;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! Też takie robie są pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię na szybki obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !