Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. W tym czasie rozmrażamy filety, dzielimy na porcje jeśli nie są poporcjowane. Jajka roztrzepujemy z przyprawą curry, solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy olej, kawałki filetów moczymy w jajku a następnie w bułce. Smażymy na złoty kolor z obu stron na niewielkim ogniu. Pomidora i ogórki dokładnie myjemy i kroimy na kawałki. Ziemniaki odcedzamy, wykładamy na talerz i posypujemy koperkiem. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Smaczne to! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubie rybki;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    ja tez lubie rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    rewelacyjne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !