Sposób przygotowania

Pierogi kroimy na pół i smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor. Następnie dodajemy śmietanę, zioła prowansalskie i doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut.
Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ależ mam na nie ochote;))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo często jemy z ziołami prowansalskimi :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    ze śmietanka najlepsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nigdy tak nie jadlam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    pyszne są:>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Boska_Agatka

    Ale bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !