Sposób przygotowania

Upiekłam biszkopt. Gdy wystygł w 3 sokach Pysio zagotowałam 2 budynie śmietankowe. Gdy masa zgęstniała wyłożyłam ją na biszkopt. Na to położyłam ciastka delicje. Galaretkę agrestową rozrobiłam w połowie szklanki wrzątku. Kremówkę ubiłam na sztywno i gdy przestygła galaretka, dodałam ją do śmietany. Masę wylałam na delicje i ułożyłam ich kolejną warstwę, poprzetykaną biszkoptami. Pozostałe 2 galaretki rozrobiłam w 600 ml wody. Gdy zaczęły gęstnieć wylałam na ciasto. Schłodziłam.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    Lubie go ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszne jest takie ciacho i jakie kolory:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    ale cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    świetne jest to ciacho, u mojego synka w przedszkolu zrobiło ogromną furorę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !