Sposób przygotowania

mięso umyć natrzeć przyprawami i obsmażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony,ułożyć na natłuszczonej blasze,naszpikować goździkami,posypać wiórkami masła i upiec w piekarniku w temp.220st.ok.40min.po tym czasie zmniejszyć temp.do 180st.i jeszcze piec ok.30min.co jakiś czas podlewać mięso wytworzonym sosem,po upieczeniu wyłożyć mięso na półmisek,owoce umyć,obrać,pokroić w plastry rozłożyć na blasze i wstawić do piekarnika na 10min.w temp.180st.po wyjęciu ozdobić nimi pieczeń.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo egzotyczne i ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    zapowiada się fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !