Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Liście rukoli i bazylii umyć, osuszyć. Pistacje obrać ze skorupek i łusek. Wszystko wrzucić do pojemnika i zmiksować blenderem wraz z czosnkiem, parmezanem (można zastąpić innym serem) i oliwą z oliwek. Pesto nie musi być zmiksowane dokładnie na gładką masę, lepiej jak pozostaną większe, widoczne kawałki


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Mmmm pesto :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    niezmiernie apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    wyglada genialnie
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super to wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    kusząca propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    uwielbiam makaron otulony pesto :) bardzo lubię rukolę i pewnie taki makaron był przepyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    doskonały makaron
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    zjadłoby się, mniam :)
  • 0
    cooking-woman
    Opublikowano

    Joannasz3190

    Znakomicie się prezentuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !