Sposób przygotowania

Przepis na krem jogurtowy podpatrzyłam w przepisie "Malinowy tort z kremem jogurtowym" w książce Dr. Oetkera "Ciasta na zimno" wydawnictwa Weltbild. Dokładnie mieszamy ze sobą wszystkie składniki na krem: jogurt, śmietanę, cukier biały oraz cukier waniliowy. Na dno szklanek wsypujemy granulowane otręby, następnie pokrojone w kosteczkę czereśnie i krem jogurtowy. Powtarzamy jeszcze raz takie warstwy, tak by zakończyć kremem jogurtowym. Na samym końcu posypujemy deser karmelem z wanilią i dekorujemy czeresienką.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda bosko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda wspaniale
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    i pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda cudnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    zdecydowanie mniam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nieskomplikowany deser, ale tak pięknie podany, że staje się istnym dziełem sztuki :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nieskomplikowany deser, ale tak pięknie podany, że staje się istnym dziełem sztuki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !