Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kabanosy w cieście francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
żółty ser 1 opakowanie
musztarda 1 sztuka
kabanos 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: kabanosy w cieście francuskim

Kabanosy zawinąć w ostrym serze posmarowanym musztardą, posypać ziołami prowansalskimi. Całość zawinąć w ciasto francuskie, zapiekać w piekarniku w 180 stopniach ok. 10 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 27.07.2012 09:23
świetne;)
pacpaw 27.06.2012 19:40
niby proste ale bym na to nie wpadł. Zawsze pchałem parówki, kabanos nigdy nie przeszedł mi przez myśl
treonina 19.06.2012 18:09
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak