Sposób przygotowania

Piersi kurczaka kroimy w kosteczkę i przyprawiamy. Następnie podsmażamy je na oleju. Dodajemy do nich wszystkie starte sery (lub pokrojone w drobną kosteczkę) i zalewamy śmietaną. Mieszamy dokładnie, aż do rozpuszczenia wszystkich serów. Na końcu wsypujemy do sosu zawartość torebki zielonej herbaty oraz drobno posiekane listki świeżej bazylii. Podajemy z ugotowanym makaronem tagiatelle.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    robię takie ,ale ze wszystkim serami ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !