Sposób przygotowania

sałatę myjemy dokładnie i obieramy z grubych nerwów. Następnie rwiemy na mniejsze kawałki , posypujemy solą i odstawiamy na minimum godzinę aby przywiędła. Następnie dodajemy śmietanę i ocet do smaku.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    i taka sflaczała ma być smaczna?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    właśnie o taką sflaczałą chodzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coś innego
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    chyba wszystkie teściowe robią podobnie , bo moja też hehe.... ale ja lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    jak dla mnie dobra ja lubię dużo śmietany
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ja też taką bardzo lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !