Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do ryb pieczonych

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 1 1/2 l
ocet 1 szkl.
sól 1 łyżka
cukier 3 łyżki
cebule 4 szt
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do ryb pieczonych

Cebule pokroić, resztę zagotować, dodać przyprawy i zalać cebulę. Następnie marynatę ostudzić i zalać nią wcześniej upieczone ryby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 04.12.2012 20:21
:-) lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak