Sposób przygotowania

Melona pokroić w plastry, obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Morele umyć, rozkroić, wyjąć pestki, a miąższ pokroić w kawałeczki.
Jabłko obrać i drobno pokroić lub grubo zetrzeć.
Owoce posypać cukrem waniliowy, skropić sokiem z cytryny i limonki - wymieszać.
Odstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem polać miodem spadziowym.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    jak z melonem, to ja poproszę trochę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !