Sposób przygotowania

Z mąki i wody(ciepłej) zarabiamy ciasto. Wykrawamy od szklanki bądź literatki kółka i nakładamy na nie wypłukane jagody (mogą być one lekko opruszone w mące i cukrze) Formujemy pierogi. Gotujemy je we wrzącej wodzie. Odcedzamy podajemy z cukrem i śmietaną! Idealne na gorące dni! SMACZNEGO;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Palce lizać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wiesz co dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    uwielbiam :) sa pyszne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgentAnulka

    Taka mała rzecz, a cieszy!!! mmm pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smacznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !