Sposób przygotowania

Do podsmażonego na patelni mintaja dodać śmietanę, startą skórkę cytryny, połowę posiekanego koperku, pieprz i kolendrę, a następnie dusić przez kilka minut na wolnym ogniu. Kiedy sos zgęstnieje nałożyć mintaja na talerz, polać sosem, posypać resztą koperku i nałożyć pokrojone w ćwiartki cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    koperek i cytryna to idealne towarzystwo dla ryby. uwielbiam !
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna rybka
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    smaczne
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pysznie i zdrowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    uwielbiam rybki
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczna..;;)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Klausia

    muszę spróbować z tym sosem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    sos prezentuje się znakomicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentuje się bosko
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowicie podana ryba
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !