Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w szpinaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 2 sztuki
szpinak 1 opakowanie
suszone pomidory 5 sztuk
oliwki 10 sztuk
ser pleśniowy niebieski 1 opakowanie
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w szpinaku

Kroki postępowania

1
Oliwki i suszone pomidory odsączyć z zalewy, pokroić. Szpinak poddusić z odrobiną czosnku, dodać pomidory i oliwki. Wszystko razem dusić.
Krok 1 - Łosoś w szpinaku foto
2
Dodać serek pleśniowy. Przyprawić.
Krok 2 - Łosoś w szpinaku foto
3
Łososia zamarynować w ziołach, czosnku i oliwie. Piec w piekarniku ok15 min.
Krok 3 - Łosoś w szpinaku foto
4
Przed podaniem łososia przykryć szpinakiem z warzywami.
Krok 4 - Łosoś w szpinaku foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

motylwe 19.06.2012 15:19
w takim wydaniu rybka rarytas:)pycha
Justyna23
Justyna23 19.06.2012 14:18
pyszny :)
Paweł10 19.06.2012 13:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak