Sposób przygotowania

W połowie wody przygotowujemy galaretkę truskawkową i gdy zacznie tężeć łączymy z 1 serkiem, wlewamy do tortownicy. Odstawiamy do zastygnięcia. W tym czasie przygotowujemy galaretkę agrestowa. Również w połowie wody. Gdy pierwsza warstwa się zetnie galaretkę łączymy z serem i wylewamy na cytrynową masę. To samo robimy z galaretką pomarańczową i wiśniową. Truskawki płuczemy, szypółkujemy, Kroimy w plasterki. Układamy na masie serowej. Całość zalewamy tężejąca galaretką truskawkową przygotowana według przepisu na opakowaniu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny- ładnie wygląda
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo ładni zastudzony, równiutkie warstwy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie zrobiony !
  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    cudowny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !