Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuszczamy w 300 ml wrzącej wody. Śmietany wlewamy do miski i miksujemy z cukrami, jednocześnie wlewając ostygniętą żelatynę. W tortownicy układamy biszkopty (można nasączyć sokiem truskawkowym ) i wylewamy na nie lekko zgęstniałą masę. Wkładamy do lodówki na pół godziny a następnie na wierzch układamy opłukane i pokrojone dowolnie truskawki i zalewamy ostudzoną galaretką. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    znakomity!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetny mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    extra wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    koniecznie do zrobienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smaczny i prosty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    coś wspaniałego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wyglada MEGA apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pyszne ciasto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    pięknie i apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    uwielbiam!. a Twój wygląda bajecznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !