Sposób przygotowania

Cebulę i mięso pokroić w kostkę a potem razem zrumienić , dodać opłukaną kaszę posolić i gotować do miękkości , w między czasie kapustę oczyszczamy z uszkodzonych liści pokroić w kostkę usuwając głąb i grube nerwy , włożyć do mięsa pod koniec gotowania . Tłuszcz rozgrzać i wymieszać z mąką , lekko rumieniąc i włożyć do kapusty razem z przyprawami posiekaną zieleniną jeszcze chwilkę pogotować a potem doprawić do smaku .

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !