Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki dokładnie myjemy, gotujemy w łupinkach do miękkości, odcedzamy, studzimy. Cukinię dokładnie myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy w cienkie półtalarki lub ćwiartki talarków. Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki. Na patelenkach do raclette układamy pokrojone w cienkie plastry ziemniaki, na nie pieczarki i cukinię.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo fajna propozycja na ciepłą kolację - chętnie spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    wyglada zachecajaco! tez sprobuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    grillujesz aż huczy :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !