Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 sztuki
ser 4 plasterki
majeranek 1 łyżeczka
czosnek 3 zabki
cebula 1/3 malej sztuki
sól i pieprz do smaku
śmietana 5 łyżki
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z piekarnika

Wszytskie skłądniki prócz bagietki łaczymy ze sobą, cebulę i czosnek - obrane siekamy, a czosnek wyciskamy przez praskę. Tak mieszamy i odtswiamy na 1 godzinę. Taką masa wypełniamy przestrzenie bagietki- którą nacinamy nożem po skosie, tak aby była prawie do końca przecięta, lecz jescze trzymała się jako całość. . Wkładamy do piekarika i zapiekamy Nastpenie jamy całą, bądz dzielimy na kawalki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia20 07.07.2012 18:24
świetna
dianix 19.06.2012 13:32
ja akurat na szybko na kolacje;]
agunesu 18.06.2012 21:42
switna bagietka jako kolacja, przekaska a nawet kanapka na wycieczke:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak