Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana wieprzowina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe 3 kg
czosnek 1 główka
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat
sól do smaku
Ziele angielskie całe Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana wieprzowina

mięso gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych. Gotujemy tak by nie do końca było miękkie. Następnie obieramy czosnek i wycinając otwory w mięsie nadziewamy je czosnkiem. Na koniec posypujemy przyprawami do kurczaka, do drobiu po myśliwsku i przyprawą do dań kucharek. Wkładamy do piekarnika ustawionego na 180stopni na 25minut. Podajemy z ziemniakami i surówką ciepłe. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 12.08.2013 08:31
chętnie wypróbuję
Bernadeta1 06.02.2013 01:00
bardzo smaczne mięsko
owca441 23.10.2012 20:00
pyszne mięsko
owca441 23.10.2012 20:00
pyszne mięsko
annagebalska 12.09.2012 09:48
ciekawy przepis
teresa18 02.09.2012 15:47
niezła porcyjka
Bożena13 15.08.2012 20:45
smakowite;)
Andysz 19.06.2012 19:46
Uwielbiam takie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak