Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łódeczka z jajeczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
majonez 2 łyżki
masło 2 łyżka
papryka 1 łyżeczki
sól, pieprz do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: łódeczka z jajeczek

Jajka obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Żółtka wyjąć, rozgnieść i utrzeć na gładki krem z majonezem i masłem, doprawić do smaku solą i pieprzem . Przyprawić papryka i cebulą, wymieszać. I za pomocą łyżeczki napełnić kremem białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak