Sposób przygotowania

Łączymy 1szklankę cukru z proszkiem do pieczenia, mąką, margaryną, śmietaną i 4 jajami i z kakao. Zagniatamy ciasto i wkładamy do lodówki na pół godziny. Ser miksujemy z trzema jajkami, cukrem waniliowym, aromatem, cukrem pudrem i dodajemy budyń śmietankowy. miksujemy na gładką masę. Ciasto dzielimy na dwie części. Pierwszą rozwałkowujemy i wykładamy na spód blachy. Nastepnie wykładamy masę serową i ponownie ciasto. Możemy z pozostałej 1/3 zrobić kruszonkę lub zetrzeć na tarce. Sernik pieczemy 1godz i 15min w temperaturze 180stopni. Z blachy wykładamy dopiero po ostygnięciu. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda świetnie ! Smakuje pewnie jeszcze lepiej :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Rewelacyjny;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Rewelacyjny;)
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smacznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !