Sposób przygotowania

Schłodzoną kremówkę ubijamy na sztywno z 1 łyżką cukru pudru. Galaretkę zalewamy 100 ml wrzątku, mieszamy. ostudzoną galaretkę przelewamy do kremówki i dokładnie mieszamy. Masę przelewamy do szklanek i wkładamy do lodówki do stężenia. Truskawki miksujemy z cukrem i polewamy nimi pianki wiśniowe. Na koniec posypujemy desery kokosowym błonnikiem. W rzeczywistości pianka ma lekko różowy kolor, czego nie widać na zdjęciu.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda świetnie ! Smakuje pewnie jeszcze lepiej :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    po euro też może być ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    po euro też może być ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny :) efektowyny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !