Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i smarujemy ketchupem. Oliwki kroimy w plasterki, pomidory na mniejsze kawałki i układamy równomiernie na cieście. Dodajemy kosteczki sera. Całość posypujemy startym żółtym serem i przyprawiamy ziołami prowansalskimi. Ciasto zwijamy w roladę, kroimy ok. 2,5 cm paski. Układamy na papierze do pieczenia i pieczemy w piekarniku ok. 15 minut w 200 stopniach.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    ślimaczki do zjedzenia
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kocham to ciasto :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !